.
News Image

Chez Claire lanceert regenboogéclair voor Antwerp Pride

Dat gaat smaken!


Ter gelegenheid van Antwerp Pride, verkoopt Chez Claire nu ook tijdelijk een 'Pride éclair'.



Chez Claire, de éclairzaak die eerder dit jaar werd opgericht door Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde, die ook reeds WASBAR op de kaart zetten, is op zijn minst kleurrijk te noemen. Naast hun poederroze interieur, felgekleurde verpakkingen en hun 12 verschillende soorten éclairs brachten ze vorige weekend al een 'éclair-based milkshake' op de markt.



Naar aanleiding van de LEVI's Pride collectie, in samenwerking met Lars Lagaisse en Timo Delorge van het Belgische merk Kaart Blanche, ontwierpen de mannen achter Chez Claire hun Pride Eclair in opdracht van LEVI's. Hun klassieke 'La Claire', die gevuld is met een vanillecreme en wordt afgewerkt met een chocolade ganache én een plakje pure Belgische chocolade, ziet er deze week dus een pak kleurrijker uit. Het plakje chocolade dat normaal wordt afgewerkt met enkele goudspatten, werd vervangen door een stuk Belgische chocolade met de kleuren van de regenboogvlag, het symbool voor vrede en voor de ganse LGBTQ+ gemeenschap. Naar aanleiding van de Antwerp Pride komen deze zoetigheden dus ook tijdelijk in de toonbank.

Een regenboog éclair in een roze doosje. Dat lijkt wel te kloppen, toch?

De Pride Eclair, aka 'gayclair' is nog tot en met zondag 12 augustus te koop bij Chez Claire Antwerpen én bij Chez Claire Gent en kost €4,5. Ook te bestellen via Uber Eats.