.
News Image

Celine Van Ouytsel: “ik heb nog nooit een echt lief gehad”

Eén keer in het middelbaar, maar dat was meer vriendschap...


Celine Van Ouytsel zag haar Miss-jaar in het water vallen omwille van de coronacrisis, maar dat zorgde er eveneens voor dat ze haar kroontje enkele maanden langer zal mogen dragen. Ook zal onze Miss België binnenkort te zien zijn in De Slimste Mens ter Wereld. Het ideale moment om een vriendje te vinden? Want Celine is nog steeds vrijgezel…



Een lief vinden lijkt echter niet meteen een prioriteit voor Celine Van Ouytsel. “Daten is niet aan mij besteed,” vertelt de Miss België in Dag Allemaal. Een echte relatie heeft Celine Van Ouytsel nog nooit gehad: “Eén keer in het middelbaar, maar dat was meer vriendschap. Daarna heb ik me op mijn studie gefocust,” verduidelijkt Celine Van Ouytsel.



Niet dat Celine Van Ouytsel een relatie afblokte maar nooit kwam ze iemand tegen van wie ze dacht: ‘dat is de ware’. “Tinder is ook niets voor mij, ik swipe sowieso naar de verkeerde kant,’ lacht Celine Van Ouytsel in Dag Allemaal.



Druk om snel een vriendje te vinden voelt Celine Van Ouytsel echter niet. “Ik ben nog maar 23, ik ben niet bang om alleen te blijven. En als het toch zo is, dan is dat het einde van de wereld niet.”


Bio van Celine Van Ouytsel

Meer Over:

Celine Van Ouytsel