.
Celien Deloof
woensdag 10 februari 2021

Celien Deloof springt gat in de lucht: ‘Mijn hersens zijn goedgekeurd’

Zangeres had een herseninfarct.

Drie jaar geleden had Celien Deloof een dubbel herseninfarct. Dat kan voor iedere betrokkene een regelrechte ramp zijn. Bij Celien en haar familie was de schok best groot, maar gelukkig waren ze er snel bij. Woensdag pakte zij op Facebook uit met het bericht ‘Mijn hersens zijn weer een jaar goedgekeurd’.

“In januari 2018 kreeg ik een dubbel herseninfarct. Ik kwam hier gelukkig goed door dankzij de goede begeleiding van mijn arts, Kine, en volledige medische team”, schrijft Celien op Facebook. “Vandaag had ik mijn jaarlijkse controle en gelukkig was er niets ‘abnormaals’ te zien”, gaat de zangeres en presentatrice verder. Celien is zo blij dat er zelfs een grapje af kan: “Over de slimheid van mijn hersencellen is niet gesproken”, lacht zij.

“Waarom ik deze foto post? Omdat het vaak nog in een doofpotje wordt gestoken. NAH (Niet-aangeboren-hersenaandoeningen) komen veel vaker voor dan we denken! En mijn hart gaat uit naar mensen die er helaas wel blijvend letsel aan overhouden. Bon, na dit zware bericht. Fijne woensdag iedereen. Stay Positive”, besluit Celien.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Celien Deloof

Meer Over:

Celien Deloof