.
Celien Deloof en Margriet Hermans
woensdag 4 mei 2022

Celien Deloof: “Mama zat ooit heel diep en ondernam twee zelfmoordpogingen”

Haar dochter getuigt

De appel valt doorgaans niet ver van de boom, en al helemaal niet bij Margriet Hermans en Celien Deloof. Moeder en dochter zijn beiden actief als zangeressen en hebben een gelijkaardig karakter. Twee temperamentvolle dames samen, dan weet je dat het soms al eens kan botsen. Maar hun band is sterker dan ooit. Daarover vertellen ze meer in Story.

In het programma 'Liefde voor Muziek' nam Margriet het nummer 'Vechter' van Camille onder de loep. Ze herwerkte het naar haar eigen versie en bracht het in duetvorm met haar dochter Celien. Dat ze dat nummer koos om samen te zingen, is geen toeval. “Celien is mijn vechtertje”, vertelt Margriet. “Haar leven is tot dusver al één groot gevecht geweest. Ze onderging een maagverkleining, kreeg een herseninfarct en heeft diabetes type 1”, vertelt ze daarover.

Mama Margriet is in Celien's ogen een minstens even grote vechter. “In het leven moet je soms terugvechten. Als je dat niet doet, stop je met leven. Ook al is het soms hard en zwaar. In haar jonge jaren kampte mama met een zware depressie. Ze worstelde enorm met zichzelf en ondernam zelfs twee zelfmoordpogingen. Zo ver is het bij mij nooit gekomen, maar ik heb het mentaal ook moeilijk gehad”, geeft Celien toe.

Download onze app voor iOS of Android