.
News Image

CAZ brengt nieuw seizoen van The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

CAZ blijft inzetten op nieuwe programma's.
Vanaf maandag 31 oktober brengt CAZ elke weekdag het nieuwste seizoen van The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. De zender volgt hiermee de Amerikaanse uitzendingen bij NBC op de voet. CAZ is de nieuwe mannenzender die op 1 oktober 2016 van start is gegaan. De zender brengt elke dag film, series, comedy én voortaan dus ook een dagelijkse afspraak met The Tonight Show. De zender heeft zijn start de voorbije maand alvast niet gemist en haalde een gemiddeld marktaandeel van 2,3% (M 18-54).

In de populaire Amerikaanse talkshow ontvangt host Jimmy Fallon voortaan bij CAZ heel wat grote namen uit de showbizzwereld. In het nieuwste seizoen zorgt hij opnieuw voor heel wat sfeer door zijn vlotte interviewstijl, zijn interactie met het publiek, zijn opmerkelijke imitaties en zijn vernieuwende sketches. De Grammy-winnende groep The Roots is de The Tonight Show’s vaste band.

De Emmy- en Grammy-winnende comedian Fallon staat erom bekend straffe stoten uit te halen met zijn gasten. Zo speelde hij de afgelopen seizoenen kindertheater met Channing Tatum, praatte hij met Morgan Freeman terwijl ze helium inhaleerden, mocht Daniel Radcliffe ‘Alphabet Aerobics’ rappen en stak hij ‘Hello’ in een nieuw jasje door Adele te laten zingen terwijl hij en The Roots muziek speelden op klasinstrumenten.

PRESIDENTSKANDIDAAT HILLARY CLINTON EN THE VOICE USA-COACH MILEY CYRUS IN EERSTE AFLEVERING
In de eerste aflevering van The Tonight Show Starring Jimmy Fallon op maandag 31 oktober 2016 is het Jimmy Fallons verjaardag. De Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton is te gast in de show. Fallon ontvangt haar met een mondmasker om de spot te drijven met haar longontsteking. Hij leest ook enkele brieven van haar kinderen voor. Fallon speelt ook een lachwekkende sketch met The Voice USA-coach Miley Cyrus. De Amerikaanse acteur Terry Crews van Brooklyn Nine-Nine laat dan weer zijn beste dansmoves zien en de Amerikaanse popzangeres Ariana Grande brengt haar single Jason's Song (Gave It Away).


The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, vanaf maandag 31 oktober om 19.45 wekelijks op CAZ.

Download onze app voor iOS of Android