.
Sander Gillis & Cato Peeters
vrijdag 12 november 2021

Cato Peeters en Sander Gilles willen zo snel mogelijk gaan samenwonen

Maar ze weten nog niet waar

Afgelopen zomer waren MNM Dj’s Sander Gilles en Cato Peeters 1 jaar samen. Na 3 jaar samen bij MNM te werken sloeg de vonk over en zijn de twee niet meer bij elkaar weg te slaan. Samenwonen doen ze nog niet, maar daar hopen ze dat er snel verandering in komt.

“Momenteel wonen we allebei nog apart in onze eigen woonst. Ik in Mechelen en Sander in Brussel. Maar tachtig procent van onze tijd brengen we wel door in Brussel, omdat Sander nog geen rijbewijs heeft. Maar hij werkt eraan”, lacht Cato in Story.

Maar ondertussen zijn Cato en Sander volop op huizenjacht en hopen ze om snel hun eigen stekje te vinden. “We zijn er alleen nog niet uit waar we willen gaan wonen. Cato wil graag in Mechelen blijven, maar ik verkies Gent, omdat mijn roots daar liggen. Alleen weet ik dat dat qua verkeersdrukte een moeilijke verbinding kan geven naar Brussel. Als zij een heel goed huis vindt in Mechelen, ben ik akkoord om naar daar te gaan.”

Cato en Sander weten in ieder geval goed hoe hun huis er moet uitzien. “Gelukkig delen we wel dezelfde smaak. Iets tussen modern en industrieel. En het moet ook mooi afgewerkt zijn. Instapklaar. We hebben geen zin in een verbouwing. Een tuin moet niet, we zijn al tevreden met een terras.”

Bio van Sander Gillis

Meer Over:

Sander Gillis