.
News Image

Cappaert Sisters stellen nieuw album voor

De zusjes Cappaert zijn terug van weggeweest!


Sarah en Annelies Cappaert kennen jullie misschien nog als The Cappaert Sisters die in 2005 tweede werden achter Udo Mechels in de talentenjacht X-Factor. Na omzwervingen langs onder meer Eurosong, zijn de zusjes nu terug met hun tweede full album. Niet langer onder de naam The Cappaert Sisters, maar wel lekker kort als Cappaert. Warrior of the Good, het nieuwe album van Cappaert, wordt omschreven als een mistig, smokey en verrassend muzikaal album over roots, woods & moods. Een album waarin liefde nog beschreven en bezongen wordt op een gretige, bijna dierlijke manier. Als volle warme regendruppels beroeren de songs de waterspiegel van de ziel. Een zuurstofinjectie voor het hart.



Ook producer Steve Willaert prijst de zusjes met hun eigen nummers: De mooiste nummers die ik in jaren gehoord heb en er zitten pareltjes van wereldklasse tussen (luister eens naar 'Moonshine' of 'Through a Keyhole' en kruip dan stilletjes in een hoekje)



Annelies en Sarah Cappaert stellen hun nieuwe album Warrior of the good voor tijdens een reeks concerts in the dark-concerten. Op volgende data kan je er bij zijn: Brugge (11 mei), Beernem (12 mei), Gent (24 mei), Wevelgem (22 september) en Neerpelt (12 oktober).