.
Camille
maandag 19 september 2022

Camille: “Ik ben mijn privacy kwijt”

Maar dat vindt ze niet erg

Zangeres Camille Dhont was al ontzettend populair toen ze mee mocht spelen in ‘#LikeMe’, maar na haar overwinning in ‘The Masked Singer’ en haar deelname aan ‘Liefde voor muziek’, kende haar populariteit geen grenzen meer.

Plein worden afgesloten, festivals worden uitverkocht. Overal waar Camille komt is er ontzettend veel volk op de been. En dat betekent een grote verandering in het leven van de zangeres.

“Mijn privacy ben ik inderdaad wel kwijt. Maar ik vind dat niet zo lastig. Het is logisch: als je fans hebt, willen die met jou op de foto. Zij zorgen ervoor dat ik vijf Lotto Arena-shows uitverkoop en dat ik mijn droom kan waarmaken”, zegt Camille dankbaar in Gazet Van Antwerpen.

Camille zorgt ervoor dat ze niet begint te zweven en dat ze altijd paraat zal staan voor haar fans. “Mocht ik nu denken: ‘Pfff weer op de foto, dan zou ik niet meer met mijn voeten op de grond staan. Ik ben hun dankbaar dat ik nu beleef waar ik als kind al van droomde.”

Geen rustige restaurantbezoekjes meer voor Camille, of rustige shoppinguitjes. En ook dronken over straat lopen, dat lukt niet meer. “Maar drinken doe ik sowieso haast nooit. Ik verzorg mijn stem goed en door alcohol droogt die uit. Ik drink altijd water. Zelfs geen frisdrank of champagne, want ik kan niet tegen bubbels.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Camille

Meer Over:

Camille