.
Pieter Aspe
vrijdag 12 november 2021

Cadeautip: Van In Episode 5

Met zijn as in de inkt verwerkt.

De feestdagen komen eraan en als we één tip mogen geven: begin op tijd met jouw aankopen. Want wat gaat het de komende weken met de cijfers worden? Onze cadeautip van vandaag kan je rustig bestellen, je moet er zelfs de deur niet voor uit.

Na de dood van Pieter Aspe was het lange tijd onduidelijk of zijn laatste boek nog zou verschijnen. Gelukkig is dat wel het geval. Een tijdje geleden is 'Van In Episode 5' verschenen, een boek dat gedrukt is met de as van Pieter Aspe in de inkt verwerkt. En daarmee verschijnt er nog een unieker boek van de auteur. Zijn allerlaatste....

De positie van Hendrik Verdonck, een rijke en machtige industrieel uit De Panne, wankelt wanneer een generaties lang meegedragen familiegeheim wordt ontsluierd. Zijn vrouw is de klokkenluider, hun drie kinderen staan voor een raadsel met heel wat ontbrekende elementen. Tegelijk zijn er op verschillende locaties in het land schijnbaar ludieke acties die gericht zijn tegen het koningshuis. Wanneer de dochter van Verdonck verdwijnt, doet de familie een beroep op Van In om haar terug te vinden. De gepensioneerde commissaris botst op het ene mysterie na het andere. Een oorlogsdagboek van de vader van Verdonck zorgt onverwacht voor een heel andere kijk op de zaak. Wie zijn de Verdoncks écht? Wat hebben ze te verbergen? En wat is de rol van het koningshuis in dit hele verhaal? In de anders zo rustige en vredige badplaats De Panne gaan de poppen aan het dansen. Beetje bij beetje legt Van In de puzzel, bijgestaan door zijn nieuwe partner in crime en kersverse korpschef Rein Claeys.

Bestel hier deze nieuwe release

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Pieter Aspe

Meer Over:

Pieter Aspe