.
News Image

BV-kinderen steeds vaker in de voetsporen van hun ouders

Julie en Jacques Vermeire samen in vierde Kampioenenfilm.


Steeds vaker treden BV-kinderen in de voetsporen van hun bekende vader of moeder. Zo speelt Julie Vermeire, die zopas 'Dancing with the stars' won, samen met vader Jacques Vermeire mee in 'Viva Boma'. In de vierde film van FC De Kampioenen is Julie één van de meisjes van The Pussycat. Julie Vermeire zegt aan Het Laatste Nieuws dat ze het een hele eer vindt, zeker omdat de productie haar vroeg en ze deze rol dus niet aan haar vader te danken heeft.



Julie is niet het enige BV-kind dat samen met haar vader acteert. Sinds vorige maand hoor je de jongste dochter van Kristel Verbeke en Gene Thomas in een Sinterklaasfilm. De oudste dochter van Jan Schepens en Katja Retsin schittert binnenkort, net als haar vader in de musical 'Daens'. Het gezin van Filip Peeters en An Miller staat in januari met z'n vieren samen op de planken van een theaterstuk over familiedrama's. Mama An Miller en haar dochter stonden al samen op de set van de serie '#hetisingewikkeld'. Roel Vanderstukken liet zijn 8-jarig zoontje Toots al meespelen in 'Familie'. Tot slot was Peter Van den Begin in het midden van dit jaar samen met zijn dochter Charlie te horen in de animatiefilm 'Wonder Park'.



De liefde voor cultuur zit er blijkbaar serieus ingebakken bij deze families.



(Nico Vanaken)


Meest recente foto’s van Jacques Vermeire, Julie Vermeire, Filip Peeters, Kristel Verbeke, Gene Thomas, Roel Vanderstukken, Katja Retsin, Jan Schepens en Peter Van Den Begin: