You are here

Burgemeester weigert huwelijk Blind Getrouwd

18/10/2017 09:45-

Komt het programma in het gedrang?

“De vraag gekregen of ik een huwelijk wou voltrekken voor het programma Blind Getrouwd. Geweigerd, ik doe aan die ongein niet mee”, dat schrijft Antwerps districts-burgemeester Paul Cordy op Facebook.
En daarmee haalt het VTM-programma alweer de media. Bij VTM zijn ze momenteel bezig met de voorbereidingen van seizoen 3 van Blind Getrouwd. Na twee meer dan gesmaakte seizoenen van Blind Getrouwd, stappen volgende maand wellicht weer een aantal koppels in het huwelijksbootje. Maar niet iedereen ziet zitten om koppels die elkaar nooit eerder hebben ontmoet, te trouwen. Onlangs was er ook aan de andere kant van de taalgrens al een dispuut over een gelijkaardig programma.
Olivier Maingain (Défi), burgemeester van Sint-Lambrechts-Woluwe, weigerde twee mensen te trouwen voor de Franstalige versie van VTM-programma Blind getrouwd. En nu is er dus ook een gelijkaardig probleem in Antwerpen.
Komt het derde seizoen van Blind Getrouwd in het gedrang? Die kans is klein want VTM-woordvoerder Sara Vercauteren heeft geen weet van een huwelijk in het district Antwerpen. Dat schrijft Gazet Van Antwerpen.
“We plannen geen trouw in het district Antwerpen. Daarvoor werd geen officiële aanvraag ingediend”, reageert Vercauteren.
“Wel toetsten we de mogelijkheden af bij allerlei gemeentes en steden waarvan mensen zich kandidaat stelden. Een officiële aanvraag dienen we echter pas in wanneer er definitieve matches zijn gemaakt tussen de singles. En daar zijn we op dit ogenblik nog volop mee bezig.”

Meer nieuws over:

Blind Getrouwd