.
News Image

Brussel en Hasselt genomineerd voor sluiting

In Mijn Pop-Uprestaurant zijn de restaurants in van Hasselt en Brussel genomineerd voor sluiting.

In Mijn Pop-Uprestaurant zijn de restaurants in van Hasselt en Brussel genomineerd voor sluiting.

Verslagenheid in kamp Hasselt en Brussel. Na een optelsom van de punten die de zaalverantwoordelijken toekenden aan de verschillende pop-ups en de score van sterrenchef Axel Colonna-Cesari kwamen Spotlight en Sticks & Stones als minst overtuigend uit de bus. De gevolgen zijn zwaar, want beide restaurants worden bedreigd met sluiting.

Hanne & Jaro en Deborah & Nathan kunnen vanaf nu enkel nog campagne voeren, keihard werken en hopen dat ze zo het vertrouwen van de kijker kunnen winnen. Want die beslist uiteindelijk welk duo op dinsdag 6 mei 2014 definitief de deuren moet sluiten. Om je favoriete pop-up in de wedstrijd te houden, sms je de naam van de stad naar 6677 (€0,75/verzonden sms). Per gsm-nummer is slechts één stem geldig en stemmen kan tot zaterdag 3 mei 2014 om 18 uur.

In de aflevering van donderdag 1 mei 2014 vatten Hanne & Jaro en Deborah & Nathan hun promocampagne aan. Ze trekken alle registers open om de stem van de kijker voor zich te winnen. Ondertussen gaat Mijn Pop-uprestaurant! natuurlijk gewoon verder. Kortrijk en Antwerpen scoorden tot nog toe niet alleen goed op vlak van eten en bediening. Ook het zakelijke plaatje klopt in beide restaurants. Voor Gent, Hasselt en Brussel is er echter werk aan de winkel op dat vlak. Gelukkig kunnen de duo's rekenen op de professionele begeleiding van enkele experten.

Omdat de strijd om de 100.000 euro nu écht is losgebarsten, is alle hulp om te verbeteren meer dan welkom. Jurylid Sepideh trekt naar Antwerpen om er een handje te helpen. Nu Max is opgestapt, heeft Noémie er de rol van sommelier overgenomen. En wie kan haar daar beter in coachen dan Sepideh? Ook in Kortrijk gaat Sepideh langs om de puntjes op de i te zetten en zowel de keuken als de zaal naar een niveau hoger te tillen. Al strookt haar visie niet bepaald met die van Stefaan...