.
Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter
dinsdag 6 september 2022

Brecht en Dziubi zeggen “Ja!” in ‘Blind Getrouwd’

Deze twee zijn blind getrouwd!

In de eerste aflevering van ‘Blind Getrouwd’ hadden VTM-kijkers front row seats voor het huwelijk van de eerste twee koppels.

In de tuin van de Sint-Pietersabdij in Gent stroomden de genodigden toe voor het huwelijk van Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen. Bij hun allereerste ontmoeting volgde al meteen een warme lange knuffel, allebei opgelucht dat de zenuwslopende spanning eindelijk voorbij was. Toen bleek dat ze beiden hetzelfde groene trouwkostuum hadden gekozen, met (bijna) dezelfde bretellen, zorgde dat alvast voor hilariteit en viel de eerste spanning meteen weg.

Brecht mocht als eerste zijn gelofte overbrengen aan Dziubi: “Ik wil jou met enorm veel nieuwsgierigheid en oprechtheid leren kennen en ik ben alvast kei-dankbaar dat jij samen met mij dit verhaal wil schrijven. En zoals in mijn kostuum geschreven staat: ‘And so the adventure begins’.”

Waarop Dziubi zich tot zijn kersverse echtgenoot richtte: “Ik kijk er super hard naar uit en mijn grootste doel is om elke dag een glimlach op jouw gezicht te toveren. De trein is nu echt vertrokken, spring je mee op mijn wagon?”. “Jong, ik spring er met de volle 100% mee op! Kom hier!”, antwoordde Brecht enthousiast waarop een nieuwe knuffel volgde.

Download onze app voor Android of iOS