.
News Image

Bom ontploft in Familie: Hanne trekt bij Tony in

Wat een heftige reacties!


Nadat Hanne Van den Bossche (Margot Hallemans) enkele maanden als ontvoerde verplicht werd bij Tony (Jeroen Van Dyck) te logeren, werd duidelijk dat zij voor hem meer en meer sympathie begon te krijgen. De persoonlijke verhalen van Tony maakten een diepe indruk bij Hanne. Zelfs in die mate dat zij na haar vrijlating haar ontvoerder zelfs uit de wind zette. Quinten (Maxime De Winne) heeft door dat Hanne Tony de ontvoerder van Hanne was en schakelde de politie in. Maar Tony zal sneller vrij zijn dan de kijkers hopen. Hanne en Tony leggen namelijk dezelfde verklaring af en de politie kan geen bewijzen vinden.



Op HLN.be vertelt Jeroen Van Dyck zondagavond niet alleen dat Amélie en Jonas de aanslag van De Pelsmaeker overleven, er is nog straffer nieuws. “Nadat Tony vorige week is opgepakt, wordt hij deze week terecht terug vrijgelaten. En dan het fantastische nieuws. Hou u vast. Hanne trekt in bij Tony.”



Tony heeft de kamer van Hanne volledig ingericht, zelfs in die mate dat de kleine Gaston bij haar kan logeren. De mening van de fans van ‘Familie’ zijn verdeeld. “Dan kijk ik niet meer als ze met Tony gaat ik heb er genoeg van”, schrijft één van de kijkers. “Die menen dat toch niet ? Hoe belachelijk dat die creep vrijkomt na het liegen over Vanessa en de moord op Eulalie ! Ik kijk niet meer naar familie. Dit is erover !” lezen we verder. Ja, dat gaat wat geven.


Bio van Margot Hallemans