You are here

Boer Jan kiest Romina, boer Manu gaat voor Hilde

05/11/2018 21:49-

Is er ook sprake van verliefdheid?

Terwijl Jeroen, Jitse en Bjorn al konden genieten van wat privétijd met hun favorieten Severien, Emily en Evelyn, moesten Jan en Manu nog een hartverscheurende keuze maken op maandag 5 november. De kijkers van Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond kwamen net te weten wie de boeren gekozen hebben.
Jan ging voluit voor de lieve en mooie biochemiste en dierenarts in opleiding, Romina (27, Dudzele). “Als die voor mijn neus staat, word ik daar altijd een beetje blij van. Verliefdheid is een groot woord, maar ik ben altijd blij om haar te zien en heb zin om met haar leuke dingen te beleven. Dan zal er toch iets meer zijn.” Romina was dolblij: “Als het verder evolueert zoals het nu bezig is, zou ik zeker wel een toekomst zien hier in Australië. Ik voel mij hier thuis. Dit leven met Jan spreekt mij wel aan.”

Manu koos voor de politieagente Hilde (49, Heusden-Zolder). “Hilde is een fantastische vrouw. Als ik eerlijk ben, moet ik zeggen dat zij van in het begin op basis van de brieven mijn favoriete was. Ze is zo sociaal en spontaan.” Hilde was dolgelukkig en kon haar oren bijna niet geloven: “Manu is echt een man naar m’n hart. Ik heb nog nooit een man gehad die zoveel dingen voor je doet. Ik ben altijd diegene geweest die voor de ander zorgde, omdat ik dat ook zelf wil. Maar het is leuk als dat ook eens van de andere kant komt.”