You are here

Blind Getrouwd: Tim vraagt Elke ten huwelijk

11/02/2019 21:47-

Alle koppels zijn nu getrouwd!

Na reeds drie enthousiaste jawoorden, waren ook de laatste vier Blind Getrouwd-deelnemers maandagavond aangenaam verrast wanneer ze hun toekomstige in het stadhuis zagen staan.
Elke kreeg zelfs meer dan ze hoopte: een knappe, galante, lieve echtgenoot… die op zijn knie ging voor haar op hun huwelijksfeest. Mét een verlovingsring. “Dat vond ik echt heel speciaal. Daarmee geeft hij toch het signaal “ik kies echt voor u, ik wil het echt proberen”. Ik was helemaal ontroerd.”

Victor kroop dan weer op het podium om Line te vergasten op een optreden. Hij maakt immers deel uit van het duo ‘Studio Vibe’ en brengt met z’n eigen song ‘Arendonk’ een ludiek en stevig eerbetoon aan zijn hometown.
Het kersverse stel beleefde een leuke eerste dag. Line: “Ik heb altijd gehoopt dat er meteen een klik zou zijn, meteen wat humor of een mopje, en dat was het geval.” En ook met Victors voorkomen was ze blij, zei ze verbloemd tegen hem zelf “Ik was echt heel content over je, mijn eerste indruk (lacht) en dan was je nog vlot ook”.

Victor: “Line ziet er mij een vrolijke en een toffe uit, we konden direct wat zwanzen met mekaar en mopjes maken, ondanks de zenuwen. Ik was bang voor een ijzige stilte, maar dat was dus echt niet het geval. Het was een goede entree. Het is uiteraard nog niet volle bak liefde op het eerste gezicht, maar wel een goede klik op het eerste gezicht en zeker ook wel iets waarvan ik denk: all right, hier kunnen we verder mee. Ik snap de match al een beetje”.