.
News Image

Blind Getrouwd: Nick heeft spijt van gedrag

Nick betreurt zijn eigen gedrag in Blind Getrouwd…
Nick Laenen vertelt openhartig in Dag Allemaal dat hij zijn huwelijksreis met Christophe verkeerd heeft aangepakt. Iedereen was enthousiast dat Blind Getrouwd er eindelijk in geslaagd was een match te vinden voor een homokoppel, maar na een mooie start beleefden Christophe en Nick ook al hun eerste huwelijkscrisis…

Nick geeft in Dag Allemaal toe dat zijn gevoelens voor Christophe nog niet veel veranderd zijn, maar dat hij wel spijt heeft van zijn afstandelijke houding tijdens hun huwelijksreis. “Ik had Christophe wél in mijn bubbel moeten toelaten,” beseft Nick nu.

Die openbaring kwam er toen Nick de aflevering van Blind Getrouwd over hun huwelijksreis te zien kreeg. ‘Nick, verdomme, pak Christophe toch eens stevig vast in dat zwembad’ denkt Nick nu. “Want ik ben helemaal niet aseksueel, hé. Ik ben zelfs heel fysiek normaal gezien,” schrikt Nick zelf van zijn eigen gedrag tijdens hun huwelijksreis.

Nick besefte echter dat Christophe veel verder stond qua gevoelens. Nick wilde hem geen foute signalen geven en moest hem integendeel zelfs afremmen. “Terwijl ik nu denk: ‘Ach ja, waarom eigenlijk?’” vraagt Nick zich luidop af in Dag Allemaal.