.
Blind Getrouwd 2021
dinsdag 2 februari 2021

Blind Getrouwd gaat van start op Valentijn met acht deelnemers

Dit jaar slechts 4 koppels.

Valentijn, geen betere dag om hét datingprogramma der datingprogramma’s te starten dan op zondag 14 februari 2021 om 19.55 bij VTM. Vanaf die avond kunnen de kijkers de liefdesavonturen volgen van de acht nieuwe, moedige deelnemers van Blind Getrouwd. Want dit zesde seizoen is een editie voor échte durvers. 2020 was immers een heel speciaal jaar om in te trouwen… laat staan blind!

Een kleiner huwelijk, geen uitbundig dansfeest waar de voorbije jaren het ijs doorgaans snel werd gebroken, zowel tussen de bruid en bruidegom als hun familie en vriendenkring: deze editie wordt intiemer dan ooit. Al vanaf dag één moesten de nieuwe deelnemers het met heel wat minder fysieke steun van hun familie en vrienden doen. Zo ook tijdens het samenwonen tijdens de lockdown, waardoor ze minder mensen konden zien en ze dus nog meer dan andere jaren aangewezen waren op hun kersverse man of vrouw: een wildvreemde waarmee je ineens zowat 24 uur op 24, 7 dagen op 7, samenleeft.

Tijdens thuiswerk. Zonder veel uitlaatkleppen en klankborden. Zonder een stiekeme en soms broodnodige (ont)vluchtroute hier en daar. Overleven de vier koppels deze toch wel heel speciale editie van Blind Getrouwd, of wegen de coronamaatregelen zwaar door op hun wittebroodsweken? De fans - vorig seizoen talrijk met 1.167.000 kijkers per aflevering, daarmee goed voor de best scorende editie ooit - ontdekken het vanaf zondag 14 februari om 19.55 bij VTM.

Deze zesde reeks van Blind Getrouwd is goed voor een primeur: voor het eerst stapt een 50+ koppel in het huwelijksbootje! Beide deelnemers hebben meerderjarige kinderen die volop achter het avontuur van hun mama en papa staan. En geloof ons, het belooft een gezellige en humoristische huwelijksplechtigheid te worden. Dit seizoen stelt niet de burgemeester de partners aan elkaar voor, maar doen zij dat zelf. En dat zorgt voor extra stress....