.
Kitty Mager uit Big Brother
vrijdag 14 januari 2022

Big Brother: vader van Kitty overleden

Kitty deelt tragisch nieuws.

Kitty Mager heeft vrijdagmiddag slecht nieuws gedeeld: haar vader is overleden. Dat nieuws kreeg zij zelfs van de productie te horen. "Mijn vader heeft het afgelopen anderhalf jaar heel wat gezondheidsproblemen gehad. Ik hoopte eigenlijk dat hij zes maanden geleden al mocht gaan, dan had hij al deze problemen niet meer meegemaakt. Mijn vader heeft zakken bloed gekregen, er is onderzoek geweest en hij heeft een lekke ader gehad. Ik ben afgelopen zomer twee weken bij mijn ouders geweest om hen wat werk te ontnemen. Dat was net voor ik mijn hartinfarct kreeg", vertelde Kitty aan de andere bewoners.

Uiteindelijk werd er bij haar vader Alzheimer geconstateerd. "Mijn vader was al een tijdje op de sukkel, hij was soms ook de weg kwijt. De inschrijving voor Big Brother kwam een half jaar voor het van start ging. Mijn vader is half november opgenomen in het ziekenhuis, dit is een droom voor mij en heb hier veel moeite mee gehad. De meesten van jullie weten dat ik niet zo'n leuk leven achter de rug ging. Ik heb echt wel getwijfeld omdat ik wist dat het niet zo goed met mijn vader ging, maar mijn moeder stond erop dat ik toch deelnam", snikt Kitty.

"Ik ga echter niet naar huis omdat dit thuis met de familie en de kinderen besproken is. Ik heb voor hier naartoe kwam, heb ik een tekst geschreven. Ik mag straks mijn moeder bellen, dat ga ik zometeen doen. Ik hoop dat ik de livestream van de uitvaart mag bijwonen. Als de uitvaart achter de rug is, gaat ieders leven verder en zit ik alweer thuis alleen. Ik hoop dat Nederland dit begrijpt en dat ze me daar niet op afrekenen", vertelt Kitty.

Wat een emoties in het huis, sterkte Kitty.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Kitty Mager