.
Mike en Matt uit Big Brother
donderdag 4 maart 2021

Big Brother: Matt en Mike genomineerd

Wie moet er vertrekken?

Donderdagavond moet er weer een bewoner het Big Brother-huis verlaten. De kans is groot dat dat Mike zal worden. Hij is samen met Matt genomineerd en moet donderdag dus zijn koffers pakken.

Mike heeft het spel gespeeld, maar hij is geen onbesproken blad en dat kost hem mogelijk zijn kop. Stemmend Vlaanderen en Nederland heeft het laatste woord, in de polls ligt Matt op voorsprong.

Er is echter een goede reden om Mike in het spel te houden: een deel van de bewoners heeft door dat Zoey (en Jill) een smerig spel gespeeld hebben en Mike in een slecht daglicht hebben geplaatst. Zo werden er heel wat uitspraken over Mike gedaan, uitspraken die niet kloppen. Zelfs Naomi, die furieus was op Mike, beseft dat zij in de val van Zoey is getrapt.

De kans is dan ook groot dat Zoey volgende week op het bord komt en voor het eerst haar koffers zal moeten pakken met zich op een mogelijke exit. Maar dan moet Mike wil blijven. Vertrekt Mike, dan achten wij de kans groot dat Zoey een nieuwe strategie bedenkt en enkele mensen ervan probeert te overtuigen om Nick en Michel te nomineren.

Donderdagavond gaat er hoe dan ook een Nederlander naar huis, er blijven dan nog drie Nederlanders en vijf Belgen over.