.
Jill Goede
maandag 5 april 2021

Big Brother: Jill in paniek na uitspraak van Matt

"Ik had gevraagd om jou dat niet te vertellen"

Zondag kregen de bewoners van het Big Brother huis vier ex-bewoners over de vloer: Naomi, Patrick, Thomas en Matt mochten een bezoekje brengen aan Jill, Liese, Michel en Nick.

Uiteraard kregen de bewoners op die manier heel wat informatie over hoe de buitenwereld over hen denkt. Hoe populair zijn ze? Wat is de toestand rond corona? En hoe denken de mensen over hen? Matt vertelde enkele zaken aan Jill, onder andere dat de kijkers het haar kwalijk hebben genomen dat zij zo bot tegen hem gedaan heeft. En zoals we van Jill gewoon zijn, trekt zij zich dat meteen aan. "Hou je niet teveel bezig met die man. Ik heb hem gevraagd om dat net niet tegen jou te vertellen", reageert Thomas wanneer Jill hem confronteert met de uitspraken die over haar gedaan zijn. "Ik ben wellicht de enige die zo'n zever over zich heen krijgt", reageert Jill teleurgesteld.

Thomas nuanceert wat er geschreven en gebeurd is. "Dat is totaal niet hoe het gegaan is. Ik wist dat hij dit ging doen. Ik wil niet dat ge u zorgen gaat maken over iets dat niets is om u zorgen om te maken", reageert Thomas. "Alles wat ik vandaag gedaan heb, was om te vermijden dat ik dit gesprek met jou moest voeren. Kijk, ik kan maar één ding vanavond vertellen en dat is waarmee je het zal moeten doen. Jouw moeder heeft me verteld dat je moet oppassen voor Matt en daar ga ik het vanavond bij laten", besluit Thomas.

Naomi denkt perfect te weten waarover het gaat: wat er al dan niet onder de dekens is gebeurd tussen Jill en Matt. "Ik denk dat jullie best na Big Brother eens praten, als er geen camera's op staan. Maar er is niets ontploft of een verhaal, dat totaal niet. Er zijn vragen over wat er tussen jullie gebeurd is, mogelijks misschien. Matt heeft dat allemaal afgeblokt en geeft er geen commentaar op gegeven", reageert Naomi.