.
News Image

Benefiet op 23 juni voor dochtertje zangeres Aïssa

25 collega-artiesten treden dan op!


Op 23 juni tussen 14 en 23 uur organiseert vzw Diner Dansant een benefiet in het Technisch Instituut Sint-Paulus te Mol, Kruisven 25 te Mol. Omdat het dochtertje van zangeres Aïssa gedurende zes weken bestralingen dient te krijgen in het Zwitserse Zürich en de verblijfskosten en andere kosten hoog oplopen wordt deze benefiet georganiseerd. Kiana heeft een protonentherapie nodig en Zürich zou samen met Duitsland als enige van Europa die therapie aanbieden. Sinds oktober 2017 vecht het meisje tegen een zeldzame vorm van kanker.



25 artiesten komen belangeloos en speciaal voor Kiana het beste van zichzelf geven. Hiervoor reeds dank aan al deze artiesten! schrijft de zangeres op haar Facebookpagina.

Enkele van die artiesten zijn Guy Neve, Sammy Moore, Salim Seghers, Marjan Berger en Sammy Baker.



Aïssa bracht dit jaar reeds twee singletjes uit (Jij bent mijn alles en Nooit) die goed werden onthaald door zowel het publiek als de media. Jos Eerdekens, de man die Dana Winner lanceerde is haar manager.

Speciaal voor deze benefiet werd de website www.benefietkiana.be op poten gezet. Daar is zowel het verhaal rond Kiana's ziekte, de deelnemende artiestenlijst als de ticketverkoop en nog zoveel meer op te raadplegen.



Tekst: Nico Vanaken