.
Belle Perez
woensdag 24 augustus 2022

Belle Perez: “Je moet nog wat aan de fantasie overlaten”

Ze vindt dat supersexy

We kunnen het ons bijna niet meer inbeelden dat er ooit een tijd was, eigenlijk nog niet zo overdreven lang geleden, dat de bikini was verboden. Vrouwen mochten alleen badpakken dragen. Het is pas toen filmsterren als Brigitte Bardot en Marilyn Monroe er één begonnen te dragen, dat de rest van vrouwelijk Vlaanderen is gevolgd.

“Grappig dat we vandaag opnieuw een trend zien richting het dragen van een badpak”, begint Belle in Primo. “Ik heb zelf ook een paar nieuwe exemplaren gekocht – ook een diep uitgesneden exemplaar – en ik voel me daar ook heel vrouwelijk in.”

Voor Belle hoeft het niet allemaal super bloot te zijn om het mooi te maken. “Ik vind een vrouwenlichaam veel mooier wanneer je niet alles open en bloot toont, maar ook nog wat aan de fantasie overlaat.”

Deze zomer genoot Belle, net zoals veel mensen van een deugddoende vakantie. Al kunnen er op vakantie ook altijd weleens ergernissen de kop op.

“Ik kan me soms zo ergeren aan de drukte. Als artiest word je grotendeels geleefd door je agenda en deadlines. Op vakantie wil ik niet nog eens stressen.”

Bio van Belle Perez

Meer Over:

Belle Perez