.
Belle Perez
vrijdag 24 juni 2022

Belle Perez: “Hij heeft steeds meer een eigen mening”

Ze zijn vaak 'good cop' en 'bad cop'

In december is het zes jaar geleden dat Belle Perez voor het eerst mama werd van een zoontje Ellía. Hij wordt al een grote jongen en is helemaal klaar voor het eerste studiejaar, dat hem in september te wachten staat.

Ellía is nog altijd Belles grote liefde en zonnetje in huis. Maar ze merkt wel dat hij groter en ouder wordt. “Hij heeft al een eigen mening, maar is ook heel lief. Als een kindje op school zich niet goed voelt, zal Ellía de eerste zijn om het klasgenootje te troosten”, glundert Belle in Primo.

Belle is trots op haar kleine man en de stappen die hij zet in het leven. Ze staat hem bij in elke mijlpaal in zijn leven en geniet van de ontwikkeling die hij doormaakt.

“In de kleuterklas is het vooral knutselen en spelen; maar straks wordt het bittere ernst met leren lezen, schrijven en rekenen. Maar hij gaat graag naar school, dus ik ben benieuwd.”

Er wordt wel eens gezegd dat er altijd een ‘good cop’ en een ‘bad cop’ is binnen de opvoeding van het kind. En de zangeres moet toegeven dat dat ook bij haar en Wouter het geval is. “De papa is iets beter in streng zijn dan de mama, dat klopt. Maar dat heeft deels met ons karakter te maken, maar dat is ook niet erg. Als het erop aankomt, trekken we wel aan dezelfde kant van het laken.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Belle Perez

Meer Over:

Belle Perez