.
Belinda Voorspoels
maandag 24 januari 2022

Belinda Voorspoels waagde de sprong: “Zij wisten me te overtuigen”

Ze heeft veel te danken aan vrienden en familie

Belinda Voorspoels speelde 2 jaar mee in 'Thuis' als agente Lexi. Hoewel ze een kleine rol heeft in de reeks voelde ze zich wel altijd erg goed op de set van de populaire soap. Toch besloot ze, onder aanmoediging van vrienden en familie om haar sprong te wagen voor een auditie voor 'Familie'.

“Ze zeiden mij dat ik zo’n kans niet mocht laten liggen en dat ik eens aan mezelf moest denken. Ik had bovendien ook voor een andere tv-reeks bij dezelfde zender auditie gedaan. Een halve minuut nadat ik daarvoor een ‘nee’ had gekregen, belde de producer van 'Familie': ‘je hebt de rol’”, lacht Belinda in Dag Allemaal.

Ondertussen is Belinda een kleine maand op het scherm te zien als Samira in 'Familie' en die rol bevalt haar ontzettend hard. Ze flirt volop met Benny (gespeeld door Roel Vanderstukken) en er lijkt een romance in de maak. “Ja Benny en Samira voelen zich duidelijk tot elkaar aangetrokken. Benny doet z’n best om haar voor zich te winnen, maar het zal nog moeten blijken of Benny zijn aanpak ook wel degelijk zal werken.”