.
Peter Van de Veire
maandag 21 november 2022

Beleef de grote finale van Eurosong 2023 mee in Paleis 12

Tickets vanaf nu te koop!

Op zaterdag 14 januari komen we te weten wie ons land naar het Eurovisiesongfestival stuurt. Dat kan Vlaanderen vanop de eerste rij meemaken: tickets voor de grote finale van Eurosong 2023 zijn vanaf vandaag te koop. Tijdens deze spannende liveshow strijden de zeven kandidaten Ameerah, Chérine, Gala Dragot, Gustaph, Hunter Falls, Loredana en The Starlings voor hun ticket naar Liverpool. Elk geven ze het beste van zichzelf om het publiek en de vakjury te overtuigen van hun plaats op het podium van het Eurovisiesongfestival. Beleef de Eurosong 2023-finale van dichtbij en feest nadien mee op de officiële Eurosong afterparty, hosted by MNM.

Paleis 12 in Brussel kleurt op 14 januari volledig in het thema van Eurosong. Gastheer Peter Van de Veire presenteert de grote liveshow waarbij heel Vlaanderen mee kan beslissen wie ons land zal vertegenwoordigen op het internationale podium. Het is een niet te missen avond met internationale gasten en een officiële Eurosong afterparty, hosted by MNM, vol verrassingsacts.

Peter Van de Veire: "We hebben nog nooit zo'n groot Eurosong-feest gehad. Dit is het ideale moment om met je vriendengroep, collega's of hobbyclub een geweldige nieuwjaarsreceptie te beleven. De zeven kandidaten trakteren je op fantastische optredens en nadien is er een onvergetelijke afterparty met de beste muziek van het Eurovisiesongfestival."

De kandidaten voor Eurosong 2023 zijn zeven uiteenlopende artiesten: Ameerah, Chérine, gala dragot, Gustaph, Hunter Falls, Loredana en The Starlings. Zij zullen die avond het beste van zichzelf geven, zoals ze dat op het grote podium in Liverpool ook hopen te doen. Ze hopen die avond heel Vlaanderen te charmeren. En wie weet dus hun plaatsje richting het Eurovisiesongfestival verzekeren.

Wie deze feestelijke Eurosong 2023 liveshow niet wil missen, kan vanaf vandaag tickets kopen via vrtmax.be/doemee. De grote finale van Eurosong 2023 start om 20.15 uur en wordt live uitgezonden op Eén.