.
Christa Planckaert, Eddy Planckaert
vrijdag 30 april 2021

Belangrijke wijziging bij Château Planckaert: “dat was niet mogelijk”

"Er moeten veel knopen doorgehakt worden."

Vanaf zondag 2 mei schotelt één ons vier nieuwe afleveringen van Château Planckaert voor. Al geeft producer Katrien Luyten in TV Familie toe dat de opnames niet vanzelfsprekend waren in volle coronatijd.

“Corona gooide tijdens de opnames serieus roet in het eten”, aldus Katrien. “De familie is gewend om álles samen te doen, maar dat ging nu niet.”

De Planckaerts beslisten daarom om zich op te splitsen. “Zo trekken Francesco, Eddy, Christopher en Junior samen naar Frankrijk om verder te werken aan het kasteel. De vrouwen blijven thuis om de voorbereidingen te treffen voor hun toekomstige verhuis.” Trekt de familie dan toch definitief naar Frankrijk?

Dat wordt alvast dé belangrijkste verhaallijn van dit nieuwe seizoen: “Er moeten veel knopen doorgehakt worden. Waar zullen de kinderen naar school gaan? Gaan ze de chambres d’hôtes zelf uitbaten? Elke dag op en af naar de Ardennen is onhaalbaar. Er worden belangrijke gesprekken gevoerd”, klinkt het veelbelovend over het nieuwe seizoen van Château Planckaert in TV Familie.