.
Gert Verhulst
vrijdag 19 februari 2021

Bekende mediawatcher: “Dat is toch fantastisch aan Gert Verhulst”

"Nu kunnen ze opnieuw een kijkcijfertopper lanceren."

Klaasje Meijer verlaat K3. Het nieuws sloeg in als een bom. Na amper vijf jaar moet Studio 100 opnieuw op zoek naar een nieuw K3’tje. Maar is dat wel slecht nieuws? TV Familie geeft alvast een opvallend inzicht in het vertrek van Klaasje…

Gert Verhulst maakte al meteen duidelijk dat K3 enorm belangrijk blijft voor Studio 100: “Het is nog altijd één van de meest succesvolle producten. K3 is nog lang niet dood.”

Daarom wordt er ook meteen naar een opvolgster – of opvolger! – voor Klaasje gezocht. En dat zal vermoedelijk weer via een televisieshow gebeuren.

“Dat is toch fantastisch aan Gert Verhulst en Studio 100”, vertelt een mediawatcher in TV Familie. “Van een tegenslag, het vertrek van Klaasje, maken ze altijd weer iets positiefs. Want nu kunnen ze opnieuw een kijkcijfertopper lanceren.”

K2 Zoekt K3 en K3 Zoekt K3 waren inderdaad echte kijkcijferkanonnen op VTM én op de Nederlandse televisie. Alleen is het de vraag of Gert Verhulst opnieuw voor VTM zal kiezen als bevoorrechte partner nu hij zelf als schermgezicht aan Play4 is verbonden via Gert Late Night en De Verhulstjes.