.
Roel Vanderstukken
dinsdag 1 december 2020

Bekend Antwerpen poseerde voor Koen D'Hollander

Bekende Vlamingen trekken met fotograaf door hun stad.

Na het succes van zijn eerste boek Antwerpen Boven, waarin hij panorama foto's publiceerde van de stad, getrokken vanop de hoogste en mooiste Antwerpse iconen, brengt Koen Dhollander een vervolg met Bekend Antwerpen.

Als we aan de Stad denken, dan denken we niet alleen aan de toeristische trekpleisters, het Station, de Grote Markt, Brabo, het Havenhuis,... maar vooral ook aan de mensen, aan het dagelijkse leven. De metropool als een groot dorp, waar veel 'geklapt', onder elkaar gediscussieerd wordt maar waar Antwerpenaren toch vooral één ding gemeen hebben, grote liefde voor Antwerpen. Koen Dhollander fotografeerde voor dit boek 37 Bekende Antwerpse Vlamingen met liefde voor de Stad, op door henzelf gekozen Antwerpse plekken. Zo ontdekken we de echte hotspots, de echte pareltjes van de stad, gezien door de ogen van en over verteld door zijn bewoners.
Onder andere Axel Daeseleire, Kim Van Oncen, Roel Vanderstukken, Pieter Loridon, Jelle Cleymans en Manou Kersting tonen de plaatsen waaar zijn een leuke herinnering aan hebben of vandaag de dag nog altijd graag komen.

Koop hier deze release