.
Bart Kaell en Luc Appermont
maandag 13 juni 2022

Bart Kaëll: “Luc is ouder, maar niet altijd wijzer”

“Lucs goeie raad is goud waard. Maar soms durf ik koppig te zijn"

Luc Appermont en Bart Kaëll zijn één van de bekendste koppels uit de Vlaamse showbizzwereld. Hun relatie ging al in de jaren '80 van start en ze zijn na al die tijd nog steeds gelukkig samen. Ze helpen elkaar vaak op professioneel gebied en durven al eens kritiek te uiten op elkaar. Bart vertelt er meer over in TV Familie.

Nu zijn zomersingle 'Eén uit duizend' vrij verkrijgbaar is, kan Bart zich opmaken voor een zomer vol concerten, optredens en evenementen.

De aankondiging van die single werd naar verluid gedaan door Luc, die vlijtig persberichten rondstuurde om de pers op de hoogte te brengen van het nieuwe werk van zijn echtgenoot.

De interviewer stelt dat Luc daardoor nu een beetje de rol van manager op zich neemt. Daarop reageert Bart: “We zijn elkaars mentor. In het leven ben je altijd leerling en meester tegelijk, hé. Luc gelooft sterk in 'Eén uit duizend”, we hebben samen aan de tekst geschreven.”

Hij waardeert zijn raad, maar volgens Bart heeft Luc het niet steeds bij het rechte eind. “Lucs goeie raad is goud waard. Maar soms durf ik koppig te zijn. Over 'Mooi weer vandaag' was Luc niet al te enthousiast. Ik wél. En ik heb gelijk gekregen, het werd een hit. Het is niet omdat Luc ouder is dan ik, dat hij altijd wijzer is, hé”, grapt Bart.