.
Bart Kaell en Luc Appermont
zondag 19 juni 2022

Bart Kaëll is graag bij Luc: “Dat is pas onweinnig”

Ze waren 24/7 samen

Door de coronapandemie kwam Bart Kaëll thuis te zitten, samen met zijn echtgenoot Luc Appermont. Voor het eerst bracht het koppel 24/7 met elkaar door, zonder zich op vakantie te voelen. Maar dat was voor hen geen probleem.

“Voor de crisis waren we ook al vaak samen. Het is pas het omgekeerde dat erg onwennig aanvoelde. Wanneer we elkaar een halve dag moeten missen, hangen we al constant aan de telefoon. Het gevoel dat ik Luc beu ben, heb ik nooit. Of het duurt niet langer dan een korte wandeling”, lacht Bart in Primo.

Ondanks dat hij graag bij Luc is, heeft Bart ook nood aan me-time en daarvoor hebben ze elk hun eigen bureau. “Het kan zelfs gebeuren dat we elkaar uren niet zien, terwijl we allebei thuis zijn.

Maar toch was de coronapandemie ook voor Bart en Luc niet altijd even plezant. Dat hun bewegingsvrijheid werd ingetrokken, daar hadden ze het toch moeilijk mee.

“Niet meer kunnen reizen of uit eten gaan, of afspreken met vrienden. Maar de extra vrije tijd hebben we nuttig gebruikt door onze nieuwe theatershow voor te bereiden.”

Download onze app voor iOS of Android