.
Bab Buelens en Vincent Banic
vrijdag 14 juni 2019

Bab Buelens zwaar aangeslagen: “zelfs de politie geloofde me niet”

Bab Buelens blikt terug op moeilijke periode.


Bab Buelens werd enkele maanden geleden geconfronteerd met een expliciet seksfilmpje dat online circuleerde waarop ze naakt te zien was. Alleen was het niet écht Bab Buelens die in het filmpje te zien was. De Familie-actrice blikt in Dag Allemaal terug op die moeilijke periode…

“Op een bepaald moment kreeg ik wel drie berichtjes per minuut. Mensen die mij uitscholden voor het vuil van de straat. Of ogenschijnlijk brave huisvaders die mij naaktfoto’s stuurden. Vies hoor,” aldus Bab Buelens die via haar eigen sociale media nochtans duidelijk had gesteld dat de video niet van haar was. “Veel mensen dachten dat ik loog,” aldus Bab. “Zelfs de politieagent bij wie ik het ging aangeven, dacht eerst dat ik het was,” klinkt het vol ongeloof bij Bab Buelens. Zelf zag ze de gelijkenis met de persoon in het filmpje nochtans niet zo.

Bab Buelens vindt het nog steeds verschrikkelijk dat haar imago onterecht besmeurd werd. “Het idee dat een toekomstige werkgever mij zou googelen en een link naar pornosites zou vinden… Niet tof!” Dat was dan ook de reden dat de actrice naar de politie stapte om het filmpje offline te halen.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Bab Buelens

Meer Over:

Bab Buelens Familie