.
Astrid Coppens
maandag 28 maart 2022

Astrid Coppens is een ochtendmens: “daar ben ik jaloers op”

Astrid Coppens is een ochtendmens sinds ze in LA heeft gewoond.

Astrid Coppens is niet zo’n goede slaper. “Nooit geweest eigenlijk”, onthult Astrid in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. Al heeft ze sinds de geboorte van dochtertje Billie-Ray wel een trucje ontdekt…

“Ik lig rond 23 uur meestal wel al in bed, maar ik kan nooit meteen in slaap vallen”, vertelt een openhartige Astrid Coppens in Nina. “Mijn man kan dat wel, die slaapt zodra hij zich neerlegt. Daar ben ik stiekem jaloers op.” Al hebben wel meer jonge moeders het lastig om voldoende slaap te vinden…

“Nu is mijn ritme ook wel verstoord sinds ik een kind heb”, geeft Astrid toe in Nina. “Billie-Ray werd de eerste twee jaar elke ochtend wakker rond 5 uur. Ik heb zes maanden borstvoeding gegeven en al die tijd werd ze elke drie uur wakker om te eten. Het is pas de laatste zes maanden dat Billie-Ray slaapt tot zes uur – en ik dus ook.”

“Ik slaap tegenwoordig ook met oordopjes in en een masker op, omdat ik bij het minste licht of geluid wakker word. Dat helpt”, geeft Astrid Coppens nog een handige tip mee in Nina.

Astrid Coppens onthult dat ze een echt ochtendmens is. En dat is iets dat ze heeft overgehouden aan haar tijd in Los Angeles: “In LA begint iedereen al heel vroeg te leven. Om zes uur gaan mensen sporten en om half acht staan ze in het pak klaar om te gaan werken.”

Bio van Astrid Coppens

Meer Over:

Astrid Coppens