.
Aisha Van Zele
zaterdag 6 maart 2021

Asiha Van Zele spreekt haar twijfels uit: “ik wil eerst wat tijd kopen”

"Daar heb ik niet veel goesting in..."

Aisha Van Zele is een sociaal dier. “Ik wil terug met mijn vriendinnen kunnen shoppen, feesten en drinken. Maar net zo goed met ons gezin een leuke reis maken”, vertelt Aisha in TV Familie. Al beseft ze ook dat het misschien nog wel even zal duren eer dat mogelijk is… Geduld uitoefenen is de boodschap, aldus de weduwe van Philippe Cracco.

“Een derde en een vierde golf? Daar heb ik niet veel goesting in, hoor. Liever nóg wat op de tanden bijten dan achteraf de rekening gepresenteerd krijgen”, klinkt het nuchter bij Aisha die we kennen van The Sky is the Limit.

Nu de vaccinatiecampagne stilaan op volle kracht komt, lijkt er beterschap in zicht, al twijfelt Aisha nog over dat vaccin: “Ik denk nog altijd dat gezond eten en veel bewegen - in combinatie met onze biologisch geprogrammeerde weerstand - béter zou kunnen zijn voor je immuniteit dan een spuitje uit een labo”, aldus Aisha die het goed vindt dat eerst de risicogroepen aan bod komen.

Op die manier kan zij zelf ook nog even de kat uit de boom kijken. “En ondertussen hou ik me aan de regels én maak ik gezonde keuzes voor mijn lijf. Door wat tijd te kopen, zal ik me straks een beter beeld kunnen vormen van de langetermijneffecten van die vaccins”, aldus Aisha Van Zele in TV Familie.