.
Ariana uit Big Brother
dinsdag 6 februari 2024

Ariana uit Big Brother neemt drastische beslissing

Wat is er aan de hand?

Afgelopen zaterdag moet Ariana het Big Brother-huis verlaten. Dat nieuws leek bij haar hard aan te komen. Toen zij de studio in kwam, moest zij als het ware ondersteund worden door Geraldine Kemper en Tatyana Beloy, Ariana was duidelijk even van de kaart.

De afgelopen dagen bleef het verdacht stil op de sociale media van Ariana. De meeste andere bewoners bedankten hun fans al enkele uren na hun exit, Ariana hulde zich tot maandagavond in stilzwijgen.

“Bedankt voor jullie steun tot nu toe en laten we het Big Brother-avontuur voor mij afsluiten met een positief gevoel van verbinding. Bedankt voor alles en onthoud, je bent goed zoals je bent en laten we alsjeblieft samen zorgen dat mensen met een positief gevoel terug kunnen kijken naar hun avontuur”, schreef Ariana maandag op Instagram. "Uiteindelijk is het maar een spel en tv, maar zijn alle deelnemers vooral ook echt mensen”, benadrukte Ariana.

Op haar sociale media deed Ariana nog een oproep om haar twee lievelingen te steunen. "Ik wil jullie heel graag vragen om samen te zorgen dat mijn maatjes Tom en Karen zo ver mogelijk geraken en laten we ze onderdompelen met mooie Valentijnsboodschappen voor deze twee mooie mensen omdat ze alle liefde en steun verdienen. Veel liefs”, besloot Ariana in haar bericht.

Ga er echter niet naar op zoek, even later besloot Ariana haar Instagram-account te sluiten, wellicht omdat er opnieuw een stormvloed aan negatieve reacties kwam.