.
News Image

Anne Awards zetten kroon op het werk van succesvol 2012 voor CNR

Op de tweede editie van de Anne Awards kwamen CNR en haar labels Vlaamse Sterren/Mostiko duidelijk als de grote overwinnaars uit de bus.

Op de tweede editie van de Anne Awards kwamen CNR en haar labels Vlaamse Sterren/Mostiko duidelijk als de grote overwinnaars uit de bus.

Met 3 awards voor De Romeo’s, 3 awards voor 3M8S en nog awards voor Nicole en Hugo, Bart Kaëll & Gene Thomas kaapten de CNR artiesten maar liefst 9 awards weg. Deze awards zijn een bekroning op een muzikaal grand cru jaar voor het Belgische label, dat blijft geloven én investeren in talent van eigen bodem. In 2012 slaagde CNR er in om zowel de nummer 1 (Michel Telo – Ai Se Eu Te Pego) als nummer 2 (Gusttavo Lima - Balada) in de Ultratop single charts te behalen. Bovendien scoorde CNR ook met haar lokale artiesten verschillende top 10 hits met o.a. Regi, Dimitri Vegas & Like Mike ‘Momentum’, Jessy ‘Innoncence’ en de Vlaamse Sterren, De Romeo’s die eerder al de Radio 2 Zomerhit en MIA wonnnen. Verder waren er succesvolle albums van o.a. Jo Vally, De Romeo’s en 3M8S. De Belgische Boysband 3M8S bleek dan weer de meest ‘gegooglde’ artiest van 2012 te zijn en scoorde verschillende airplay hits met o.a. ‘Before Summer’s Gone’. Hiermee bewijst CNR dat - zelfs in een sector die zich al geruime tijd in crisis bevindt - een gemotiveerd en gedreven team met bescheiden middelen het verschil kan maken in de Belgische en internationale muziekindustrie. 2012 was slechts een start, want ook in 2013 blijft CNR een gezonde ambitie behouden met een indrukwekkende reeks nieuwe releases van Belgische en internationale artiesten. In 2013 mag je nieuw materiaal verwachten van o.a. Regi, Channel Zero, De Romeo’s, 3M8S, Nelson, Jo Vally, Bart Kaëll, David Vandyck en Adya Classic. En het lijkt wel een traditie te worden dat CNR het jaar start met een superhit. Dit jaar is dit met ‘Il Pulcino Pio’ – ofwel kuikentje Piep, dat sterk op weg lijkt om wereldwijd een nummer 1 hit te worden.