.
Andy Peelman
zondag 29 mei 2022

Andy Peelman opent kledingwinkel: “Dat is nog niet aan de orde”

De winkel opent op 1 oktober in Aalst

Op 1 oktober opent presentator en acteur Andy Peelman zijn eigen kledingwinkel. Een winkel waar tweedehandskledij zal worden aangeboden van de iets duurdere merken. Merken die anders voor velen erg onbetaalbaar blijven.

Door het openen van zo’n kledingwinkel komt Andy in de modebranche terecht. Een sector waar hij nu niet meteen de grootste kenner van is.

“Mode is een breed begrip. Wat modellen soms dragen op de catwalk… dat zijn dingen waar je in het dagelijkse leven niemand mee ziet. Maar ik probeer de kleuren en prints wat op te volgen. Je moet een beetje meegaan met de tijd he. En omdat ik straks die winkel heb, zal ik de mode sowieso meer volgen”, lacht Andy in Tv Familie.

Een winkel met tweedehandskleding, ook daar is Peelman niet mee vertrouwd. De acteur koopt immers zelf nooit tweedehandskledij. “En dat vind ik wel jammer. Een goeie vriendin van mij doet dat immers wel en ik ben daar altijd van onder de indruk.”

Wie bij de winkel van Andy zal willen kopen zal voorlopig nog naar Aalst moeten rijden. Want een webshop dat is nog niet aan de orde. “Zelf koop ik ook nooit kleding online. Ik pas dat graag eerst. Een lijn die ik graag doortrek in onze winkel.”

Download onze app voor iOS of Android