You are here

Andrei Lugovski vergiftigd door ex-schoonbroer?

06/11/2018 12:00-

Maar schoonbroer haalt nu hard uit naar zanger. 

Het interview dat Andrei Lugovski vorige week aan Het Laatste Nieuws gaf zindert na. Niet in het minst bij zijn ex-schoonbroer Philippe die zich aangesproken voelt. Hoewel Andrei zijn naam niet noemde tijdens het gesprek met Het Laatste Nieuws, is Philippe wel van mening dat het over hem gaat. Deze week in Dag Allemaal

"Ik kan niemand beschuldigen van moordpoging op mij, omdat ik ook geen enkel bewijs heb", vertelde hij in Het Laatste Nieuws. "Maar toch gaan mijn vermoedens in de richting van twee mensen die ik op zakelijk vlak heb afgewezen. En die me uit ongenoegen nog lang zijn blijven bestoken, tot het in ruzie is geëindigd. Ik heb geen andere vijanden", ging Andrei verder. Uiteraard heeft Andrei dit destijds ook aan de politie verteld en binnenkort moet hij opnieuw naar de recherche. "Ik moet eerlijk zeggen dat nogal wat collega-zangers, die deze twee mensen beroepshalve ook kennen, met hetzelfde vermoeden zitten: dat ik het niet verder moet gaan zoeken."
En met die twee bedoelt Andrei zijn gewezen schoonbroer Philippe en dienst vriendin. Zij voelden zich meteen geviseerd door de met Thallium vergifde zanger. Philippe was in het verleden de partner van Alina, de zus van Andrei en hij was toen ook de rechterhand van de zanger. "Wij pikken niet wat Andrei zegt en zijn nu zelf naar de politie gestapt", reageert Philippe deze week in Dag Allemaal. "Laat ik ook meteen klaar en duidelijk zijn: wij hebben niks met deze zaak te maken. Andrei is over de schreef gegaan met z'n beschuldiging. Vér over de schreef."

Philippe heeft een verklaring voor wat er momenteel speelt. "Wellicht willen de Lugovski’s revanche op ons nemen, ja. Kijk, dat Andrei met zelfmoordgedachten rondliep, is ook geen geheim, hé. Z’n Facebook-pagina stond vol met donkere berichten over z’n eenzaamheid", gaat Philippe verder in Dag Allemaal. En daarmee insinueert Philippe dat Andrei mogelijk zichzelf wel eens vergiftigd zou kunnen hebben. “Dat denk ik, ja. Hij is in een neerwaartse spiraal terechtgekomen nadat we onze samenwerking hadden stopgezet. Hij had nog amper werk in die periode. En dan wordt een mens wanhopig.”

"Ik denk dat hij van iemand uit z’n entourage een middel heeft gekregen om zichzelf ziek te maken. Een luide schreeuw om aandacht. En dat is duidelijk gelukt ook. " Maar dat Andrei door het vergif op de rand van de dood balanceerde, daar heeft Philippe twijfels over. "Andrei overdrijft graag, hé. Hij was er niet zo erg aan toe als hij doet uitschijnen. Heb je hem recent nog gezien? Hij ziet er best goed uit, vind ik. Een miraculeus genezingsproces voor iemand die amper 2 procent overlevingskans had..."

Meer nieuws over:

Andrei Lugovski

Gerelateerde foto's:

Kerstshow TVL

Andrei Lugovski - Genk - 25/12/2015

Opname annes Café

Andrei Lugovski - Antwerpen - 20/01/2015

5 jaar anne

Andrei Lugovski - Blankenberge - 07/07/2014

Anne komt naar je toe

Andrei Lugovski - Blankenberge - 08/07/2013

Anne komt naar je toe

Andrei Lugovski - Stekene - 08/06/2013

Concert met Andrei Lugovski

Andrei Lugovski - Oostende - 12/04/2014

Annes Café

Andrei Lugovski - Antwerpen - 19/02/2013

Anne Awards 2012

Andrei Lugovski - Gent - 15/01/2013

Fandag

Andrei Lugovski - Blankenberge - 16/06/2013

Kursaal

Andrei Lugovski - Oostende - 17/05/2013

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde muziek:

Tracklist van Andrei Lugovski