You are here

Aaron Blommaert: “dat mag ik niet meer zeggen van Kürt Rogiers”

30/09/2020 18:00-

Hij werd op de vingers getikt voor Kürt Rogiers.

Kürt Rogiers heeft zich als mentor van zijn ‘televisiezoon’ Aaron Blommaert opgeworpen. De jonge acteur speelt in Familie ‘Raven’, de zoon van ‘Lars’ en die vaderrol trekt Kürt soms door naar het echte leven. De acteur geeft toe dat hij het leuk vindt om de start van een heel mooie loopbaan vanop de eerste rij te mogen meemaken.

Kürt hoopt dat hij met Aaron een beetje de band kan smeden die Koen Wauters en Laura Tesoro ook met elkaar hebben. “Al hoef ik hem niet de hele tijd een lijstje te geven van wat hij wel en niet mag doen, hij is verstandig genoeg om daar zelf achter te komen,” vertelt Kürt Rogiers in Dag Allemaal.

En Kürt waarschuwde Aaron al meteen voor een valkuil in medialandschap… “Ik mag niet meer zeggen dat ik de nieuwe Niels Destadsbader wil worden. Ik heb dat eens gezegd toen ik veertien was en dat blijft me achtervolgen,” geeft Aaron Blommaert toe in Dag Allemaal.

“Als jonge artiest kan je alleen maar dromen van een parcours als Niels, maar laat me duidelijk zijn: ik wil níet de nieuwe Niels Destadsbader zijn,” lacht Aaron in het dubbelinterview met Kürt Rogiers.

Meer nieuws over:

Aaron Blommaert, Familie, Kürt Rogiers

Gerelateerde foto's:

Eerste draaidag bij Familie

Aaron Blommaert - Lint - 03/03/2020

Gerelateerde bio's: