.
Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe in Familie
dinsdag 23 maart 2021

95-jarige Familie-acteur stelt zich vragen: “waar blijft mijn vaccin?”

“Ik heb nog geen vaccin gekregen. Zelfs nog geen uitnodiging.”

Ray Verhaeghe vierde eerder deze maand zijn 95ste verjaardag, maar een feestje hoorde daar niet bij. Nog steeds heeft de Familie-acteur zijn vaccin niet gekregen en daar stelt Ray ‘Albert’ Verhaeghe zich vragen bij.

“Ik heb nog geen vaccin gekregen”, getuigt Ray Verhaeghe in Dag Allemaal. “Zelfs nog geen uitnodiging.” En dat terwijl de vaccinatiecampagne toch stilaan op volle kracht zou moeten lopen. Maar zelfs 95-jarigen zijn dus nog niet aan bod gekomen.

Bovendien heeft Ray zelfs nog geen uitnodigingsbrief ontvangen, wat zou betekenen dat zijn prik pas ten vroegste voor binnen twee weken zou zijn.

“Voor mensen van mijn leeftijd is besmet worden met corona als het zwaard van Damocles. Ik heb niet meer dezelfde weerstand als jonge mensen. Wanneer ik mijn coronaprik zal krijgen, is mij een raadsel”, zucht Ray Verhaeghe in het weekblad.

“Mijn collega Annie Geeraerts (Anna in Familie en één jaar jonger dan haar collega) heeft ook nog geen oproepingsbrief gehad. Na die prik zal ik toch geruster kunnen leven”, getuigt de acteur in Dag Allemaal.

Bio van Ray Verhaeghe

Meer Over:

Ray Verhaeghe Familie