.
Regi en Pauline
woensdag 13 oktober 2021

4 extra muzikale gasten uit op eerste solo concert Regi in Sportpaleis

Nog meer muzikale gasten in Sportpaleis.

Regi’s eerste solo concert op zaterdag 30 oktober in het Sportpaleis wordt overduidelijk een bommetje. De line-up met OLIVIA, Jaap Reesema en Pauline - winnares van Regi Academy - was al eerder bekend. Aan deze sterke affiche worden nu ook Camille, Milo Meskens, Scala en Tom Helsen toegevoegd.

'Regi - Kom Wat Dichterbij' in het Sportpaleis zou een jaar na Regi's deelname aan het tv-programma Liefde voor Muziek in 2020 reeds plaatsvinden. Maar helaas zoals voor alle evenementen op dat moment moest het worden verplaatst. De nieuwe datum om naar uit te kijken werd uiteindelijk zaterdag 30 oktober. Naast OLIVIA, Jaap Reesema en Pauline - die eerder al werden aangekondigd - zijn nu ook Camille, Milo Meskens, Scala en Tom Helsen bevestigd. Hiermee is de line-up voor 'Regi - Kom Wat Dichterbij' op 30 oktober in het Sportpaleis volledig. Regi kennende zullen er zeker nog enkele verrassingsartiesten die avond bij zijn.

‘Regi – Kom Wat Dichterbij’ vindt plaats op zaterdag 30 oktober in het Sportpaleis. Tickets kosten 22,90; 28,50; 34,11; 39,70 en 50,90 euro. In een aantal prijscategorieën zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar via www.sportpaleis.be.