.
News Image

10e editie Peter van Petegem Classic op 15 april

Rijden jullie deze tour ook sportief mee?


Nu zaterdag 15 april staat de 10e editie van de Peter van Petegem Classic op het programma, ondertussen uitgegroeid tot een echte smaakmaker op de Cycling Tour agenda. De Zwalmstreek, de Vlaamse Ardennen, prachtige landelijke wegen, pittige hellingen en kasseistroken... Je krijgt het allemaal voor je wielen geworpen. Bovendien laten we je nog eens proeven van de oude finale van de Ronde Van Vlaanderen met de gevreesde passages over de Muur van Geraardsbergen en de Bosberg. Je leest het, zaterdag wordt het paasweekend stevig ingezet.





Nog niet ingeschreven?

Maak het jezelf gemakkelijk. Online inschrijven kan tot vrijdagavond 14/04, 23u59. Inschrijven op de dag zelf is ook mogelijk bij één van de medewerkers.



Ingeschreven?

Breng het E-ticket, dat je vooraf per mail hebt ontvangen, afgeprint of op je smartphone mee. Je deelnamepakket kan je meteen afhalen aan de “voorinschrijvingenstand” in Odisee - Campus Dirk Martens (Kwalestraat 154, 9320 Aalst)



Ter herinnering, de vrije starturen voor de verschillende tochten:

171 km: tussen 7u30 - 9u

146 km: tussen 7u30 - 9u

119 km: tussen 7u30 - 10u

87 km: tussen 7u30 - 11u

Officiële sluiting finish: 17.00 uur



Was je bij de eerste 500 inschrijvingen, dan krijg je bij het ophalen van je kaderplaatje aan de “voorinschrijvingenstand” ook een Decathlon-waardebon.



We vragen alle deelnemers om gebruik te maken van de beschikbare parkings. Volg a.u.b. goed de instructies van de parkeerwachters!

OPGELET: Parkeren op de op- of afrit van de autostrade is niet toegestaan. Om onaangename verrassingen na je tocht te vermijden rijd je dus best naar één van de voorziene parkings.



Kleedkamers en douchegelegenheid vind je ook aan de start/aankomstzone (Odisee - Campus Dirk Martens)

De waarborg die je betaalde voor je kaderplaatje krijg je terug wanneer je bij aankomst het kaderplaatje inlevert. Of je kan het inruilen voor een leuke T-shirt of Aptonia-pakket.

Aan de waarborgstand kan je eveneens je welverdiend, flesje Ename bier ophalen en een zakje nootjes van Mani.



Alle info: http://www.sport.be/cyclingtour/petervanpetegemclassic/2017/nl/



(l.t.)




Bio van Peter Van Petegem

Meer Over:

Peter Van Petegem