.

VTM
Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien in
Blankenberge

Pure nostalgie op het strand van Blankenberge. Tien om te zien is terug in de vorm van: Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien. De acteurs uit ‘Tegen de Sterren Op’ zetten hits van toen naar hun hand en brengen die in hun gekende stijl.

Christoff kreeg Jonas Van Geel als imitator bij Zeven Zonden. De meidengroep Opium kreeg dan weer een eigen versie in de vorm van Nathalie Meskens, Tine Embrechts en Ella Leyers.

2 Fabiola was er ook bij, maar deze keer neergezet door Tine Embrechts, Guga Baul en Chris Van Espen. De titel werd “Ik lift je op”, met dank aan google translate grapte Guga…

Ingeborg werd voortreffelijk neergezet door Ella Leyers, waar Walter Baele duidelijk ADHD heeft… Erik en Sanne met hun “Veel te jong”, met dank aan Clara Cleymans en Guga Baul

Jonas Van Geel en Walter Baele hadden het dan weer over “The sound of Sea” als Regi en de Confetti’s. Er was natuurlijk ook muziek van artiesten die helemaal zichzelf mochten zijn.

Paul Severs (zeg eens meisje), Get Ready! (diep), Belle Perez (enamorada), Willy Sommers (laat de zon in je hart) en Will Tura (mooi, ’t leven is mooi)