You are here

Filmgids: Step Up 2

Step Up 2

Genre: N/a
Regisseur(s): N/a
Cast:

Streetdancer Andie werkt zich met haar dansgroep ‘The 410’ voor de zoveelste keer in de problemen. Haar pleegmoeder is het zat, maar laat zich toch overhalen Andie nog een allerlaatste kans te geven. Andie doet auditie bij de prestigieuze Maryland School of the Arts en wordt tot haar grote verbazing aangenomen. Op de dansschool ontmoet ze de knappe en populaire Chase. Op een dag stelt hij voor om met een groep dansers mee te gaan doen aan danswedstrijden op straat. Andie gaat op het aanbod in, maar de balletschool vindt het maar niks. Daarnaast kunnen de leden van haar oude dansgroep moeilijk leven met Andies resolute omslag. Het is dus nog maar de vraag of Andie haar hoofd boven water zal kunnen houden…

Step Up 2, het vervolg op het immens populaire Step Up, neemt je weer helemaal mee in meeslepende moves en onweerstaanbare beats. Geen mens die zijn benen nog in bedwang kan houden na het zien van de hipste shakes op de meest groovy nummers van deze tijd.

Dat het er vurig aan toe gaat tussen hoofdrolspelers Briana Evigan en Robert Hoffman bewezen de MTV Movie Awards, waar de film in de prijzen viel voor... Best Kiss. Check it out!