You are here

Filmgids: Spiderman 3

Spiderman 3

Spiderman 3 (2013)

Genre: American, Action, Fantasy
Regisseur(s):
Cast:
Tobey Maguire (Peter Parker), Kirsten Dunst (Mary Jane Watson), Thomas Haden Church (Sandman), James Franco (Harry Osborn), Topher Grace (Venom)

Peter Parker heeft eindelijk het juiste evenwicht gevonden tussen zijn toewijding aan M.J. en zijn plichten als superheld. Maar er dreigt een storm aan de horizon. Als zijn pak plots
verandert, pikzwart wordt en zijn krachten nog versterkt, verandert het tegelijkertijd ook Peter zelf en brengt de donkere, wraakzuchtige kant van zijn persoonlijkheid die hij probeert te onderdrukken, naar boven. Onder invloed van zijn pak wordt Peter overmoedig en begint hij de mensen die het meest om hem geven, te verwaarlozen. Hij wordt uiteindelijk gedwongen te kiezen tussen de verleidelijke kracht van zijn nieuwe pak en de held vol medeleven die hij vroeger was. Peter zal zijn persoonlijke demonen moeten overwinnen en het opnemen tegen twee van de meest gevreesde slechteriken ooit, Sandman en Venom. Hun ongeëvenaarde macht en dorst naar vergelding bedreigen Peter en iedereen van wie hij houdt.