You are here

Filmgids: Rest Stop 2: Don't look back

Rest Stop 2: Don't look back

Genre: N/a
Regisseur(s): N/a
Cast: N/a

De vijfde film die onder het Raw Feed label uitkomt neemt de draad weer op van het allereerste product uit de reeks: Rest Stop. Samen met zijn vriendin en een familievriend gaat Jesse’s oudere broer Tom op zoek naar zijn verdwenen familielid. Ze komen op het spoor van de snelweg waar Jesse en diens vriendin het laatst gezien werden en belanden ongelukkig genoeg op de verlaten parkeerplaats die een grote gele truck herbergt...

Een jaar geleden heeft de mysterieuze Rest Stop moordenaar de jonge reizigers Jesse en Nicole er op gruwelijke wijze omgebracht.

Dat 3 nietsvermoedende reizigers op zoek zijn naar het vermiste duo, betekent dat de moordenaar zijn afschuwelijke martelkunsten nog een keer kan vertonen – alleen nog bloederiger en enger dan eerst. Hij is ook niet alleen. De Winnebago vol griezelige levende lijken is er ook weer en maakt de oude snelweg onveilig. Bovendien zijn de wreed behandelde geesten van Jesse en Nicole vastbesloten hun gruwelijke dood op bloederige wijze te wreken. Kijk maar als je durft. Maar wat je ook doet, kijk niet achterom!

De Raw Feed reeks, ontsproten aan de breinen van Tony Krantz (producer 24), John Shiban (schrijver-producer Xfiles) en Daniel Myrick (schrijver The Blair Witch Project), stelt zich nog steeds tot doel kwalitatieve, vlijmscherpe direct-to-video langspeelfilms te produceren die zich voeden met elementen uit zowel het science-fiction als het horror en thriller genre.