You are here

Filmgids: Redline

Redline

Genre: Animation
Regisseur(s): N/a
Cast: N/a

Redline, de nieuwste mega-productie van Studio Madhouse, is zeker een van de meest spectaculaire anime's ooit, waar geweld en snelheid worden overtroffen door een schitterende vormgeving.

De meest gewelddadige race van het universum. Geen regels, geen grenzen. Een razende race waarin alles kan gebeuren!

Als berooide coureur probeert JP via races aan zijn geld te komen. Hoewel hij maar bar weinig overwinningen op zijn naam heeft staan, is hij dankzij zijn ouderwetse look en veelvuldige crashes erg poulair bij fans uit alle hoeken van de Melkweg.Na een superheftige kwalificatierace worden vele coureurs gediskwalificeerd. Dan komt het moment dat de deelnemers van Redline worden bekendgemaakt, de race waar werkelijk alles is toegestaan. Dankzij publieksstemmen mag JP toch onverwachts meedoen!

Met de mooie Sonoshee en de meest ongeremde coureurs als tegenstanders heeft JP alle snelheid en adrenaline nodig om zijn droom te verwezenlijken: als eerste de finish van de legendarische Redline bereiken!

Naar een idee van Katsuhito Ishi (Kill Bill), gemaakt door Studio Madhouse (Summer Wars) in een regie van Takeshi Koike (Animatrix).