You are here

Filmgids: In the land of women

In the land of women

Genre: N/a
Regisseur(s): N/a
Cast:

Komische film met verassende dramatiek.

Carter Webb (Adam Brody), een jonge softporno scenarist, is al zijn leven lang op zoek naar de ware. Als hij na een lange reeks mislukkingen Sophia (Elena Anaya) ontmoet, vindt hij in haar alles waar hij altijd naar zocht. Even is hij in de zevende hemel, maar zijn geluk blijkt van korte duur. Wanneer Sophia hem dumpt in een koffieshop in Noord-Hollywood, staat Carters leven op zijn kop.

Carter besluit om naar Michigan te verhuizen. Hier kan hij in alle rust herstellen van een stukgelopen romance en tegelijkertijd voor zijn zieke oma zorgen. Al gauw raakt hij echter verwikkeld in het leven van een gezin dat aan de overkant van de straat woont: een moeder (Meg Ryan) en haar twee dochters. Door zijn relatie met deze vrouwen en zijn oma, groeit bij Carter het besef dat zijn stukgelopen romance niet het einde betekent, maar juist een nieuw begin...

We zien The O.C. talent Adam Brody terug in de rol die hem zo goed afgaat - die van de kwetsbare jongeling die met vallen en opstaan zijn weg zoekt op het grillige liefdespad - aan de zijde van onder meer gevestigde waarde Meg Ryan in een film die perfect de juiste snaar weet te raken en een verfrissende kijk geeft op vertrouwde onderwerpen.