You are here

Filmgids: Alien Raiders - Raw Feed 6

Alien Raiders - Raw Feed 6

Genre: N/a
Regisseur(s): N/a
Cast:

In het zesde luik van de Raw Feed reeks komt het gevaar van bovenaf!

Verse groenten in gang 1. Verse moordpartijen in de hele winkel. Vlak voor sluitingstijd gebeurt er iets vreselijks in de Hastings Market. Het is bloederig. Het is dodelijk. Het is niet menselijk. Gevangen in de gruwelijke verschrikking in de winkel zijn bezoekers van de supermarkt die gegijzeld zijn, griezelige buitenaardse wezens… en de mensen van een speciale commando-eenheid die vastbesloten zijn de indringers op te sporen en te vernietigen, waar ze zich ook verstoppen.

In het Raw Feed label, van de makers van de sensatiefilms Rest Stop en Otis, komt het science fiction/horrorverhaal Alien Raiders, een zenuwslopend gevecht van de mens tegen buitenaardse wezens die onze wereld binnendringen via onze lichamen.

Wees alert. Wees voorzichtig. Wees bang. De volgende gastheer van de wezens kan je buurman zijn. Je kleine broertje. Nee — je bent het zelf!

Producers en grondleggers van de Raw Feed reeks Daniel Myrick, John Shiban en Tony Krantz zetten hun schouders onder dit project en gaven de regie in handen van Ben Rock, die als productiedesigner ook bij The Blair Witch Project betrokken was. Aan de horror en spanningselementen uit de vorige Raw Feed segmenten werd een bijkomend Science Fiction element toegevoegd om de angstfactor nog wat op te schroeven, aldus Dan Myrick.

Alien Radiers valt ontegensprekelijk in de smaak bij liefhebbers van het genre en won onder meer de prijs voor Beste Thriller op het Shriekfest in L.A. en die voor Beste Actrice en Beste Regisseur op het Shockerfest in Californië.