You are here

Dag op dag

Wat gebeurde er dag op dag x aantal jaar geleden? Iedere dag zorgt deze pagina weer voor enkele nieuwe verrassingen of zaken die jij misschien vergeten was. Wie kwam er x aantal jaar geleden op één terecht in de hitparade? Wie overleed er x aantal jaar geleden? Of beter nog: wie is er vandaag x aantal jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt? Dag op dag zorgt ervoor dat de geschiedenis uit de showbizz niet verloren gaat. Hebben we iets over het hoofd gezien? Laat het ons weten en wij vullen de inhoud met plezier toe.

 • 2014

  De politie vindt het lichaam van actrice Misty Upham in Auburn, een plaatsje nabij Seattle. De actrice uit onder meer Frozen River was al enkele weken spoorloos verdwenen. De vrouw werd in een kloof in een bos gevonden, nadat daar in de buurt eerst Uphams handtas met identiteitsbewijs werd aangetroffen. Upham, die ook te zien was in Django Unchained en August: Osage County, woonde al een tijdje in Seattle om voor haar zieke vader te zorgen. De actrice had al een tijdje zelfmoordneigingen.

 • 2007

  Dorothy Webb, de moeder van Sir Cliff Richard, overlijdt op 87-jarige leeftijd, nadat ze de 10 laatste jaren van haar leven aan de ziekte van Alzheimer had geleden. Sir Cliff, die in 2002 het gezicht werd van de Britse Alzheimer’s Research Trust, vertelde een jaar voor haar dood dat hij al afscheid had genomen van z’n moeder omdat de Alzheimer zich al sterk had gemanifesteerd.

 • 1993

  Het album "Body & Soul" van Rick Astley met medewerking van West, Fisher en Lisa Stansfield, staat voor 1 week in de Amerikaanse hitlijst op de 185ste plaats.

 • 1988

  Joan Armatrading neemt deel aan het "Smile Jamaica"-benefietconcert ten voordele van de slachtoffers van een orkaan in de Caraïben. U2 en Keith Richards treden daar ook op.

 • 1982

  Het achtste Aerosmith-album "Rock In A Hard Place", geproduceerd door Douglas, Tyler en Tony Bongiovi, bereikt een 32ste plaats in de Amerikaanse hitlijst.

 • 1982

  America maakt met het nummer "You Can Do Magic" een terugkeer in de Amerikaanse hitlijst, en dit op de 8ste plaats.

 • 1976

  De single "Home Tonight" van Aerosmith bereikt een 71ste plaats in de Amerikaanse hitlijst.