You are here

Dag op dag

Wat gebeurde er dag op dag x aantal jaar geleden? Iedere dag zorgt deze pagina weer voor enkele nieuwe verrassingen of zaken die jij misschien vergeten was. Wie kwam er x aantal jaar geleden op één terecht in de hitparade? Wie overleed er x aantal jaar geleden? Of beter nog: wie is er vandaag x aantal jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt? Dag op dag zorgt ervoor dat de geschiedenis uit de showbizz niet verloren gaat. Hebben we iets over het hoofd gezien? Laat het ons weten en wij vullen de inhoud met plezier toe.

 • 1997

  Aerosmith is genomineerd voor de categorie Beste Live Act en Beste Rock Act voor de 4de editie van de MTV Europe Music Awards.

 • 1982

  Twilight Zone van Golden Earring belandde voor 2 weken op 1 in de Nederlandse Top 40. Het had niet veel gescheeld, of George Kooymans had het nummer gebruikt voor een soloproject, maar manager Freddy Haayen weet hem ervan overtuigen dit niet te doen.

 • 1965

  Het moet de Rolling Stones ongetwijfeld voldoening geschonken hebben om met Satisfaction hun rivalen The Beatles te verdrijven van de eerste plek in de Nederlandse Top 40. Ze hielden het er 5 weken lang uit.

 • 1960

  Op zijn 21ste verjaardag ontvangt Frankie Avalon de 600.000 Dollar die hij verdiend had voor die leeftijd.