You are here

Dag op dag

Wat gebeurde er dag op dag x aantal jaar geleden? Iedere dag zorgt deze pagina weer voor enkele nieuwe verrassingen of zaken die jij misschien vergeten was. Wie kwam er x aantal jaar geleden op één terecht in de hitparade? Wie overleed er x aantal jaar geleden? Of beter nog: wie is er vandaag x aantal jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt? Dag op dag zorgt ervoor dat de geschiedenis uit de showbizz niet verloren gaat. Hebben we iets over het hoofd gezien? Laat het ons weten en wij vullen de inhoud met plezier toe.

 • 2018

  Acteur Serge Larivière overlijdt op 60-jarige leeftijd. Jarenlang dook onze landgenoot op in de bekende reclamespotjes voor Kriek Belle-Vue. Hij werd er steevast als ‘Jos’ aangesproken. Hij was daarnaast ook te zien in de grote filmhit Le Tout Nouveau Testament van Jaco Van Dormael.

 • 2018

  Acteur en zanger Al Mathews overlijdt op 75-jarige leeftijd. Al Matthews speelde kleinere rollen in films als Superman 3, Aliens en Tomorrow never Dies, en speelt een hoofdrol in de postuum te verschijnen film The Price of Death.

 • 2003

  Armand Pien overlijdt op 83-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartaanval. Hij was tussen 1953 en 1990 maar liefst 37 jaar lang de weerman van de Vlaamse publieke omroep.

 • 1995

  Paula Abdul treedt op tijdens de “The Tonight Show” op NBC-TV.

 • 1989

  De Aerosmith-video "Live Texxas Jam '69" behaalt goud bij het RIAA.

 • 1973

  Het eerste niet origele America-nummer "Muskrat Love" staat op de 67ste plaats van de Amerikaanse hitlijst.

 • 1962

  Het nummer "Every Night (Without You) van Paul Anka bereikt een 46ste plaats in de Amerikaanse hitlijst, het album "Let's Sit This One Out" staat op dat moment op de 137ste plaats in de Amerikaanse hitlijst.