You are here

Dag op dag

Wat gebeurde er dag op dag x aantal jaar geleden? Iedere dag zorgt deze pagina weer voor enkele nieuwe verrassingen of zaken die jij misschien vergeten was. Wie kwam er x aantal jaar geleden op één terecht in de hitparade? Wie overleed er x aantal jaar geleden? Of beter nog: wie is er vandaag x aantal jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt? Dag op dag zorgt ervoor dat de geschiedenis uit de showbizz niet verloren gaat. Hebben we iets over het hoofd gezien? Laat het ons weten en wij vullen de inhoud met plezier toe.

 • 2017

  De Amerikaanse countryzanger Glen Campbell overlijdt op 81-jarige leeftijd aan de gevolgen van Alzheimer. De zanger scoorde in de jaren 60 en 70 hits in het countrygenre en was bij ons vooral bekend van "Rhinestone Cowboy" en "Southern Nights". De muziek van "Rhinestone Cowboy" werd midden jaren 70 bij ons gebruikt om het nummer "Vreemde Vogels" van Claire te maken.

 • 1992

  “Will You Marry Me ?” van Paula Abdul staat 1 week op de 47ste plaats in de Engelse hitlijst, juist op het moment dat ze haar concerten in het Garden State Arts Center in Holmdel uitverkocht zijn.

 • 1987

  De single "Hearts On Fire" van Bryan Adams bereikt een 26ste plaats in de Amerikaanse hitlijst.

 • 1978

  RIAA reikt aan ABBA een platina plaat uit voor "The Album", en goud voor "Take A Chance On Me".

 • 1965

  The Animals spelen op de laatste dag van de 5de editie van het Jazz & Blues Festival in Richmond.